Estée Lauder

Beautiful Magnolia на Estée Lauder е нов мирис, цветен, воден. Врвните ноти се ливчиња од магнолија, лотос и мате; средни ноти се цветовите на магнолија, гарденија и турската роза; а основните ноти се маск, кедар и сандалово дрво.

Beautiful Magno – Estée Lauder

Хипнотичка мешавина со ноти на бујна магнолија, соларната гарденија, топлата сандаловина и прозрачниот мошус: сето е едно романтично и женствено чуство.

Пораката од Estée Lauder е осмелете се да сонувате! https://www.esteelauder.com/product/28371/86448/product-catalog/fragrance/fragrance-collections/beautiful-magnolia/beautiful-magnolia/eau-de-parfum-spray

Вителот на контрадикторни чувства, експлозијата на страста, се рефлектираат во хипнотичкиот мирис на магнолија, сличен на нектар, чувствителен и женствен, неодоливо однесен од блескави ноти на Соларната гарденија и длабоката турска роза.

Осмели се да веруваш: осмели се да сакаш! Почнувајќи од овој волшебен парфем!/M.M.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.