Италијанската модна куќа Balmain годинава ја започнува со нова колекција на чанти, наречена B-Buzz, наменети за претстојните пролет и лето.

Во оваа колекција Balmain воведува нов елемент – мотивот „B“ на предната страна, како и неочекувани боји: резеда и црвена.
Во преставувањето, на сајтот на модната куќа Balmain се вели дека B-Buzz е нов предизвик што неможе да остане незабележен!
Имено, како што покажува и името, чантите од оваа колекција се предодредени да привлечат внимание, потенцираат од Balmain./М.М.

You may also like

Comments are closed.