Balmain

Kids Summer 21 е најновата колекција за деца со која Olivier Rousteing продолжува да гарантира дека духот на секоја колекција, претставена на модните писти во Париз, верно ќе се рефлектира и во понудите на модната куќа за млади момчиња и девојчиња.

Неговите најнови дизајни на Balmain Kids јасно кажуваат дека запишувањето во денешната самоуверена и моќна армија на Balmain нема минимални услови за старост./М.М.

Balmain

Balmain

 

You may also like

Comments are closed.