Balmain

Balmain за топлите летни денови има само еден предлог – платнена торба со логото на брендот.

Имено, за Balmain ниту една ткаенина неможе да ја отслика релаксираната леснотија на летото подобро од платното.

Balmain платнената торба, создадена од италијански мајстори занаетчии, издржлива, со платно и додатоци е во две нијанси, со одвојлив кожен ремен, кожна рачка, внатрешен рамен џеб, црни кожни панели, како и со опции за двојно носење: на рамо или во рака./М.М.

Balmain

Balmain

You may also like

Comments are closed.