Balmain

Клучот на дистинкцијата на ДНК на Balmain е заедничкото преферирање на Pierre Balmain и на Olivier Rousteing за графички црно-бели пораки.

Balmain

Затоа клучниот дел од секоја колекција и модна ревија е изобилство на контрастни елементи на класичните црно-бели изгледи.

Но и тогаш кога станува збор за само два тона, дизајнерите на Balmain продолжуваат да го потврдуваат своето силно присуство во високата мода – својата оригиналност и дизајнерската моќ./M.M.

Balmain

Balmain

Balmain

More in:Мода

You may also like

Мода

Zimmermann rezort 2023

Nicky Zimmermann неделава ја претстави својата колекција за на одмор, за наредната – 2023 година. ...

Comments are closed.