Модни додатоциТрендови

Balenciagа шокира или се бламира?

Balenciagа

Во Balenciaga создадоа модно парче за кое многу се зборува – Crocs кломпи со штикли. Тие се дел од новата колекција на Balenciaga Clones пролет 2022 година. Дали брендот овој пат не само шокира туку и се избланмира ќе биде познато за околу половина година, кога ќе почне и продажбата.
Сепак, прашањето за вкусот е многу субјективно прашање.
Соработката на Balenciaga x Crocs не е нова, ниту невозможна – се случи и пред четири години кога беа создадени кломпите за кои се тврдеше дека се најудобни на светот. Што од сето ќе се повтори, прифати или отфрли, ќе биде познато на прагот на идното лето./М.М.

Balenciagа

You may also like

Comments are closed.