Annie Сloth е компанија со седиште во Лондон и производство на облека и модни додатоци во Кина. Посетителите на Pinterest плафтормата деновиве можат да ја проследат есенската колекција на женска облека, како и фустани и комплети за претстојните празници. Блузите и фустаните се со издржани дизајни и кроеви, во чекор со актуелните трендови од модните писти.

Цените – повеќе од привлечни, а испораката – насекаде во светот.
Во основната визија на Annie Сloth се вели: Без оглед каде се наоѓате, што сакате и што ви треба, ние сакаме да можеме да ви го обезбедиме сето она што ќе ви помогне да се претставите себе си!
Значи, што и да барате, планираме да го имаме – таму за вас. Што и да ви треба, тоа е токму тука – на Anniecloth.com
Annie Сloth за есенва и претстојната зима создаде и промовира колекција за секоја професија, хоби, спорт, страст – или за повеќе работи едновремено./М.М.

You may also like

Comments are closed.