Настани - најави

Првата дигитална модна недела (Digital Fashion Week/Serbia), организирана од Модната недела на Србија (Serbia Fashion Week) и ЦМЦ, (Color Media Communication) ќе биде одржана од  20 до 27 ноември 2020 година

Избор на Мажи на годината за 2020 година, ќе се одржи во среда, 25.ноември 2020 ...

Comments are closed.

Next Article:

0 %