Хермес за зимава потпишува машка колекција која цели кон динамичен изглед,кој открива префинета гардероба од хармонични линии и меки бои.

Така „Екс-Либрис“ тегет јакната, со дворедни копчиња и три џеба од чиста волна ја поддржува префинетоста, „ХЕР-МЕС“ џемперот со дезен вратоврска придонесува кон динамичниот, спортски изглед, а мантилот во боја на лешник е со хармонични линии и мека елеганција.

Hermes

 

Hermes

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.