Поранешниот, а можеби и иден претседател на САД, Donald Trump, представи високи „златни„ патики, наменети за „вистинските патриоти“.
Ограниченото издание на патиките, од само 1000 примероци, насловено како never surrender„ веднаш е распродадено преку сајтот GetTrumpSneakers.com, и покрај наведеното ограничување од три пара по купувач.


На конференцијата SneakerCon во Филаделфија во саботата беше посочено дека патиките се со извонредна златна завршница и оригинален беџ Т. Завиткани со американско знаме, патиките се симболичен повик и обраќање кон храбрите и слободните.”Never Surrender” патиките се така и своевидна поддршка, во вид на обувки.
Покрај “златните„ патики, на веб-страницата се примаат и преднарачки за два други вида патики: црвените T-Red Wave и белите Potus 45, секој по цена од 199 долари.
На сајтот се продаваат и парфеми: Victory47 Parfume и Victory47 Cologne. Бројката 47 е симбол на победа: Ако Трамп ја освои претседателската функција, ќе стане 47-ми претседател на САД./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.