До вторник, 26 јануари 2021 година,  додека ќе трае полугодишната распродажба, торбите, паричниците, часовниците и одделни комплети на брендот Мајкл Корс, ќе можат да се набават по цени намалени и до 70 проценти. Така на пример, чантите изработени од чиста кожа, од над 300 долари, сега се намалени и можат да се купат за помалку од сто долари, паричниците од 170 на околу 50 долари, а сличен е и попустот на машките и женски комплети.

Мајкл Корс

Најдобрите дизајнерски чанти, што ќе се вклопуваат со секоја облека, се со цени од неколку стотици до неколку илјади евра. Торбите на Мајкл Корс важат за попристапни, а сепак со оригинален дизајн и извонреден квалитет, воглавно од  кожата на италијанскиот бренд Сафијано.

Мајкл Корс

Помислете на дизајнерските парчиња на Мајкл Корс и на овој начин: ако обожавате дизајнерски парчиња и ги носите долго време и со години, тие секогаш ќе бидат убавата и ценета инвестиција. /М.М.

Мајкл Корс

Мајкл Корс

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.