Гакички што фигурата ја прават совршена – го креваат задникот, го кријат стомакот и создаваат ефект на тенок струк… Push-up гакичките не се новина, но е забележливо нивно дообликување и преобликување, односно мноштвото производи од ваков вид на пазарот. Тоа овозможува да се одбере оној производ што најмногу одговара – и според карактеристиките и според големината.

Health Magic Pants, е само еден од ваквите производи – интересен можеби и поради тоа што дејствува на повеќе подрачја за визуелно да ги намали димензиите на вашето тело и да ја обликува силуетата./М.М. Деталите се на  https://healthmagicpants.com

 

You may also like

Comments are closed.