За својата најнова колекција на накит, куќата за накит Harry Winston инспирацијата ја наоѓа во потрагата која од првична привлечност и низ многу фази на додворување, води кон можно, извесно или, евентуално, спојување на душите.

Harry Winston таа инспирација ја преточи во пригодна, празнична и секако оригинална колекција на накит.
Создадена за љубовникот кој своите чуства ги доживува во живи бои, сонливата колекција ги следи сетилните емоции кои се создаваат и доживуваат во новата романса./М.М.

 

You may also like

Comments are closed.