Burberry ја претстави својата колекција на Lola мали чанти во дури 15 бои и нијанси. Големиот избор на Lola, помалата варијанта на TB ташната, изработена од мека итаалијанска кожа и украсена со монограмот на Thomas Burberry, е причината за брзото промовирање и прифаќање на социјалните мрежи. Меѓу промоторите е и Lori Harvey, девојката на Michael B Jordan со четири милиони следбеници на инстаграм.

Од брендот истакнуваат дека смелиот монохроматски дизајн, изработката од супер-мека, италијанска кожа, со посебно создадена текстура и отпечатоци на логото, како и впечатливите украси, претставуваат ново надополнување на класичниот пристап во изработката на Burberry.


Деталите се на https://mt.burberry.com/c/the-lola-bag-collection/

You may also like

Comments are closed.