Gabriela Hearst

Елегантниот Ocon Dress е рачно исплетен фустан од чист кашмир. Како совршен пример на транс-сезонска гардероба, што одговара на сите форми и големини, како и на сите сезони. Направен е во кружен облик во повеќе изведени формации и со нагласен струкот. Деколтето е исто и напред и назад. Фустанот е првиот, водечки модел од пролетната колекција на Gabriela Hearst.

Овој класик од 90-тите лесно се облекува, лесно комбинира за постудените  денови и е одличен за ониe топли, летни. Дизајнот и изработката се безвременски, во стилот на Gabriela Hearst./M.M.

Gabriela Hearst

You may also like

Comments are closed.