Bella

По повод одбележувањето на првата година од постоењето на Bella ESHOP, брендот доделува 5% попуст на секоја нова регистрација и онлајн порачка. Сеуште е во тек и празничната понуда според која до 14 мај за секои онлајн купени две парчиња се добива попуст од 10 проценти, додека за три производи, попустот е 20 проценти.

Регистрацијата на Bella ESHOP  и онлајн порачките на  омилените модели.се на следниот линк https://bella.mk/shop.

Едновремено, за секоја порачка над 6.000 денари, доставата до вашата адреса не се наплатува./М.М.

Bella

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.