Гостувањето на Белградска филхармонија во Скопје, за деветти октомври е откажано поради ненадејната смрт на директорот Иван Тасовац.
Гостувањето ќе се реализира во наредниот период, на датум што дополнително ќе биде дефиниран и објавен. За купените билети ќе бидат рефундирани средствата./М.М.

More in:Вести

Вести

Една поинаква Zara

Колекцијата пролет/лето 2022 на Zara Studio, составена од сезонски парчиња со ограничено издание е веќе ...

You may also like

Comments are closed.