Мода вестиМоден мозаик

Летен сон со Chi Chi

Chi Chi

Летната  колекција на Chi Chi ја инкапсулира суштината на крајбрежјето, преку смели отпечатоци, елегантни силуети и разновидни текстури, кои носат на празничен, долго очекуван одмор.

Памучните мини и миди фустани, како  и разноврсни дводелни парчиња се како создадени за летен сон. https://www.chichiclothing.com/pages/summer-campaign

Компанијата деновиве нуди летни намалувања и до 70 проценти за голем дел од своите производи – прегледот е достапен на следниов линк: https://www.chichiclothing.com/collections/sale

Chi Chi

Во преставувањето на Chi Chi се вели дека се 49-та најбрзо растечка приватна компанија  во Велика Британија, според  Sunday Times.

Chi Chi London има мисија да стане едношалтерски моден бренд, специјализиран за облека за жени кои сакаат да бидат елегантни и впечатливи, по прифатливи цени.

Chi Chi

Моделитие се во сите големини – за ситни силуети, како и за оние со големи броеви. Инклузивни сме и разновидни, велат во Chi Chi, користејќи низа влијатели модни дизајнери,  од сите средини, за вистински да ги претставиме вредностите и интегритетот на нашиот бренд како бизнис. Се гордееме со ексклузивни, живописни и експресивни стилови и сме единствени и во производот и во услугата./M.M.

Chi Chi

Chi Chi

You may also like

Comments are closed.