Нов, современ и комплетен КС Сервис за вашиот дом и компанија, со постојана достапност е отворен во Скопје, во склоп на Луна Бизнис Центарот.

Сервисот нуди столарски, водоинсталатерски, електричарски, браварски и молерофарбарски услуги кои се извршуваат од страна на професионални мајстори со повеќегодишно работно искуство. Исто така се нуди и проектирање, дизајн и изведба на домаќинства, комплетни и делумни опремувања и реновирања на простории.
КС Сервис е комплетно нов концепт на нашиот пазар, различен од сите останати. Воден е од идејата според која секоја компанија или дом има потреба од лесно достапни услуги, со брзи и едноставни решенија и со ниска цена. Токму тоа ние го нудиме на пазарот за првпат по теркот на европските земји, истакнуваат од КС Сервис.


Единствена цел на тимот на КС Сервис е да биде сервис на сигурност и доверба за секое семејство, за секој дефект или неочекувана ситуација во вашиот дом или работно место .
Освен во Скопје КС сервис е отворен и во Битола.

Со опцијата за месечна претплата се добива можност за планирање на буџетот и избегнување на дополнителни трошоци при потреба од отстранување или санација на дефект./М.М.
За деталите информирајте на https://ksservis.mk/

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.