Ephemeral е првата и единствена тетоважа што е направена од бои кои исчезнуваат за една година. Применети од вистински уметници, ефемерните тетоважи се формулирани да имаат пократок животен век – што ви дава слобода да правите тетоважи без доживотна обврска.

Ephemeral мастило е направено од медицински раствор со внимателно избрани пигменти кои му овозможуваат на вашето тело природно да го отстрани со текот на времето.

Со 6 + години истражување и тестирање, Ephemeral револуционерно мастило беше развиено од доктори на науки по пат на хемиски инженеринг и врвни дерматолози./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.