Honda U Be electric scooter 3

Honda U Be е името на најновиот електричен скутер кој лесно станува и електричен велосипед, со повеќе од атрактивна цена од 475 долари. Со едно полнење ова пред се урбано возило може да помине околу 50 километри.

Honda U Be electric scooter 3

Во моментов, компанијата е фокусирана само на продажба во Кина, а од Honda велат дека со извозот ќе почнат од идната година, каде што се очекува изненадувачки голем интерес за ова возило.
Што се однесува до спецификациите на Wuyang-Honda, тие повеќе се однесуваат на е-велосипед и тоа поради педалите кои се поставени како алтернатива. Токму поради погонот на педали на купувачите не им е потребна возачка дозвола за управување. Малиот мотор, од 350 вати, може да достигне брзина до 15 км / ч. Во моментов Honda U Be е со три различни големини на батеријата: 720, 960 и 1.152 вати-часови./М.М.

Honda U Be electric scooter 3

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.