Ова е Rhaphidophora Tetrasperma, домашна билка, исклучително ретка, со потекло од тропските шуми. Му припаѓа на семејството филадендрони – а исклучително е ретка и поради своите мутации.

Имено, поради мутациите створени се неверојатно ретки бои на секој од осумте листа на растението.

На  електронската продажба на сајтот Trade Me е продадена за 19.297 долари.

Во процесот на продажбата имало над 102 илјади прегледи и 1600 набљудувачи./М.М.

More in:Вести

Вести

Една поинаква Zara

Колекцијата пролет/лето 2022 на Zara Studio, составена од сезонски парчиња со ограничено издание е веќе ...

You may also like

Comments are closed.