FIRUSAS, електронската продавница специјализирана за модна облека и додатоци за жени направи намаление на зимските парчиња и до 60 проценти. На страницата се претставени сите дизајнери чии колекции и модни куќи се присутни и можат да се купат по извонредно поволни цени.

Од мала продавница за облека лоцирана во Виена, до нова дестинација за онлајн купување за австриската куќа FIRUSAS, патот е долг 36 години. Мисијата поставена во малата фирма до денес останала иста: жените да станат и силни и славни – со рафинирана облека и додатоци.

Денес, со голема посветеност, ја ценат довербата искажана изминатите децении. Со големо внимате слушајќи ги и исполнувајќи ги желбите на купувачите, повикуваат на  firusas.com  сајтот и продавница преполна со изненадувања. /М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.