Givenchy

Креаторот на  4G ’ е Matthew M Williams и тоа е негов прв дизајн за француската модна. Планирано е да биде моден додаток за летото 2021 година, а манекенките Meadow Walker и He Cong се првите што ќе имаат можност да го проверат тоа. Нивното промотивно претставување на 4G ’ може да го погледнете:

4G го носи своето име по амблемот  на Givenchy и е предодреден да биде вистинско слатко доживување за телото или раката (во зависност од тоа дали некој ќе одлучи да ја носи како торба за рамо или во рака). Во продавниците е од први мај.

За да се создадат архитектонските линии на 4G чантата – класичен правоаголен дизајн – Williams се одлучи за кожа во повеќе бои. „Тоа е рационализирана, графичка, чиста форма што се чувствува толку Givenchy со 4G“ во хардверот вели Williams за металните детали, кои делуваат како неизбришлив централен дел од неговите дизајни.

Givenchy

„Амблемот 4G е како потпис на брендот и сакам да се најде на безвременската торба“, продолжува тој. „За мене, додатоците не се само дополнителни парчиња – тие се вистинскиот дел од силуетата, тие можат и да го потпишат на многу специфичен начин“.

Малите и средните дизајни се карактеризираат со низа високо функционални џебови за картички и други најважни работи – поминаа деновите на бесконечно пребарување низ чантата./M.M.

Givenchy

You may also like

Comments are closed.