Моментот што се очекуваше од Motivi е дојден: започна нивното големо намалување на цените, на целата колекција, и тоа за 50 проценти.

Така сега пантоланите се со цена од 25 до 35 евра, палтата и јакните од 30 до 50 евра, а чизмите, чевлите и чантите од 30 до 60 евра. Торбичките за телефоните се 6,5 евра.
Motivi предлага својата гардероба да ја надополните со пригоден избор на модели во пастелни бои и класични дезени, како и модни додатоци, овој пат по извонредно достапни цени./М.М.

Деталите се на: https://www.motivi.com/it_IT

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.