WOOL PEAK волнените патики од сега можат да се најдат и во нови бои – жолта, лиљакова и сива за дамите и жолта/сива и за мажите. На електронската продавница на брендот, освен новите бои може да се добие и пордарок – три пара волнени чорапи. https://us.giesswein.com/pages/woolpeak?utm_source=Newsletter%20%28USA%29&utm_medium=email&utm_campaign=20211107_US_WoolPeak_Update_M%20%282021-11-07%29&_kx=wgzawc2FzccEW_txlC9KeofEB5S-hErJxrbs-PVM9PtQdfVH-CUB5IGOc25hfexk.LiFRL9
Деновиве во тек е и наградување на купувачите на волнените патики: секој пар патики е со подарок од три пара волнени чорапи./М.М.

 

 Деталите се на: https://en.giesswein.com/

 

You may also like

Comments are closed.