Swiss Perfection

Влезете во ексклузивниот свет на Swiss Perfection. Врвниве швајцарски препарати за нега на кожата се со најефикасни и висококонцентрирани биотехнолошки состојки и природни екстракти.

Swiss Perfection, со потпишаниот комплекс Cellular Active IRISA® е прв бренд што ја применува растителната целуларна технологија во козметологијата, со висока репутација, кога е во прашање врвната нега и борбата против стареењето на кожата.

Ви го претставуваме познатиот Cellular Rejuvenation Serum RS-28, кој е првата креација и водечката формула во асортиманот на Swiss Perfection. Дизајниран е да ја штити кожата од предвремено стареење и штетни надворешни влијанија.

Сите производи се изработени во Швајцарија, со најдобрите активни состојки, обработени според највисоките стандарди на квалитет. Комплетниот асортиман на Swiss Perfection може да се најде во парфимеријата Anabella Мериот.

Swiss Perfection е првата марка што применува технологија на растителна екстракција на клетки во козметиката. Користејќи го комплексот Cellular Active IRISA®, компанијата го носи наследството на пионерското швајцарско семејство, со цел континуирано да обезбедува најнапредни решенија за нега на стареење на кожата./M.M.

You may also like

Comments are closed.