Bobe's bakery

Започнете го денот со вкусен и хранлив појадок што подолго време ќе ве држи сити. Употребени се јогурт, овесни снегулки, мед и јагоди. Ги измешавме сите состојки и оставивме неколку минути да поминат пред појадокот. Се надеваме дека ќе бидат и ваша омилена утринска комбинација!/Б.Б.

Bobe’s bakery

You may also like

Comments are closed.