ВестиКултура на живеење

Викенд акција во LUNA

Викендов, односно од 26 до 29 март LUNA организира викенд акција со која одобрува дополнителни 20% попуст на сите модели на сакоа и јакни во продавниците и на веб-продавницата. За членовите на Клубот на лојалност на LUNA, попустот што ќе го добиете се додава на специјалната понуда./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.