Страста на Пјер Балмен кон класичната архитектура, кон средновековните замоци и прекрасните градини околу нив ширум Франција се јасно видливата инспирација на Балмен за неговата лавиринт текстура изведена од монограмот на неговото име и презиме.

За колекцијата Лето 21, торбата Balmain B-Buzz со лавиринтен монограм, исто така ја спојува модерната и моќна силуета на Bbuzz торбата со графичкиот дизајн на монограмот PB, претставена во луксузна жакардна и елегантно – златеста верзија./М.М.

You may also like

Comments are closed.