Juliette Has A Gun

Pear Inc е новиот ароматично – овошен мирис на Juliette Has A Gun. Pear Inc. е изграден околу зелена круша, обвиткана околу млечната срцевина на мошусот, заедно со амброксанот, за да стане модерен мирис. Небесен мирис што евоцира среќа, сончеви денови и позитивност!

Палав мирис кој веднаш ќе ве насмее!

Основачот на брендот Romano Ricci посака да го посвети парфемот на своето омилено овошје, на топлите сончеви денови и на доброто расположение.

„Го дизајнирав овој нов мирис размислувајќи за враќање на топлите сончеви денови и за моето омилено овошје, крушата. Се сеќавам како дете, забележав дека крушата во садот со овошје се истакнува во формата, дури и пред да ја гризнам. Плодот од круша ја гаси жедта, бидејќи се состои од 85 проценти вода, богата е со витамин Ц и поседува хидратантни својства, но сè уште ретко се користи во креирањето на парфемите. Pear Inc. е мојата визија за освежувачки мирис со гурмански додатоци. Овошен и мошусен мирис, интензивиран со амброксан и круша, како ветување за прекрасно лето“ – изјави Romano Ricci, основач на Juliette Has A Gun по повод промоцијата на новиот мирис.

  • Горна нота: зелена круша
  • Средна нота: амброксан
  • Базна нота: мошус
  • Мирисни карактеристики: Мошусно овошје

    Juliette Has A Gun

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.