Valentino Garavani 03 Rose Edition е мала торбичка уникатна по кожените ливчиња склопени да наликуваат на роза

Потсетувајќи на безвременските романси во Италија и модните приказни низ времето, малата торба 03 Rose Edition со полно право оддава почит на корените на модата на Валентино, овој пат преку современата опсервација на креативниот директор Pierpaolo Piccioli.

Низ педантната, оригинална рачна изработка на занаетчиите, со модулирање на „ливчиња“ кои внимателно се споени во роза, оваа едиција на Валентино предизвикува голем интерес како на купувачите, така и на големите, луксузни стоковни куќи.

Во моментов оваа едиција претставува и најчест повод за посета на електронската продавница на Валентино. https://www.valentino.com/en-rs/experience/valentino-insights?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=valentino_insights_racall&utm_campaign=x_pres_21  /М.М.

You may also like

Comments are closed.