OMEGA

Новата колекција на наочари за сонце, од познатиот бренд за часовници, нуди модели и за мажи и за жени, со префинет стил и дизајн.

Колекцијата е произведена во Италија, во соработка со Marcolin Eyewear. Во линијата се претставени единаесет модели, што ги поврзуваат со одредени модели на часовници, а некои вклучуваат и винтич правоаголни форми.

Коментирајќи го лансирањето на новата колекција, Rejnald Ehliman, претседател и извршен директор на Омега, рече дека брендот отсекогаш бил синоним за извонредност и мода. Новата палета очила го следи тој дух со модерна креативност и стил. Очилата од оваа колекција можат да се видат преку официјалната веб-страница на брендот./М.М.

 

 

You may also like

Comments are closed.