Moshino

Италијанскиот бренд Moschino за пролетва и летото предлага екстравагантни мали торбички и ранци, со уникатен дизајн кои, едноставно, неможат да останат незабележани.

Moshino

Дизајнот на моторџиски кожени јакни и шарени кошули е всушност само на предната страна, додека на задната се торбички и ранци. Впечатливо, младешки полетно, оригинално, како и секогаш кога е во прашање модна куќа кој ја истакнува екстравагантноста на своите креации.

Moshino

Инаку, Moschino е модна куќа создадена во 1083 година, во Милано, од страна на Franco Moschino, специјализирана за додатоци од кожа, чевли, куфери и парфеми./М.М.

Moshino

 

You may also like

Comments are closed.