Moschino

Во колекцијата на Jeremy Scott за есен/зима 2021 што сега е во бутиците и во електронската продавница, еден дел, наречен Поглавје 4: во градот, претставени се нови видувања на раните 70-ти, на облекувањето за на работа и за малку потоа.

Сиво-црните миди костуми, со принт лого на брендот се од времето на Franco Moschino, со новите детали, можат да се толкуваат секако, но не и да им се оспори силата на впечатокот. Интересот за овој дел од колекцијата го потврдува тоа./М.М.

Moschino

Moschino

Moschino

Moschino

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.