Модни додатоциНасловна

Држете го телефонот постојано со вас

Одговорот на историското Каде ми е телефонот? дизајнерите го претворија во ассесоар на пролетта 2021.
Ветувајќи дека никогаш повеќе нема да го изгубите телефонот некаде помеѓу кујната, спалната и дневната соба – и дека кога ќе ја напуштите куќата додаток број еден на 21 век ќе биде безбедно со вас. Освен
поголеми торбички за мобилните, за пролетта ќе бидат лансирани и значително помали и тоа според најавите на Епл за мини iPhone.

Comments are closed.

Next Article:

0 %