Max Mara

Во годината на одбележувањето на значајниот јубилеј, 70-годишни постоење, италијанскиот бренд Max Mara, со креативниот директор Јан Грифитс созададоа пролетна колекција со чисти линии и пастелни бои.

Max Mara

Стилот на Макс Мара и пролетва останува и свој и препознатлив – чувството на стилска деловна облека што може да се трансформира од дневна во ноќна, со бои кои овој пат се преставени како синоним за среќа, а за гардеробата се непосреден засилувач на светлината.

Max Mara

Вистинско освежување се пастелните сина, спокојната зелена и бојата на кајсија, со новата, светла енергија, како вистински противудар на сивилото на зимата.

Max Mara

Совршено убаво пролетно освежување – велат во модната куќа, пролетната колекција со боите и чистите извлечени кројни линии  станува застрашувачки женствена!/М.М.

Max Mara

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.