Loewe

Разиграните, дадаистички чевли играат клучна улога во колекцијата на Loewe за пролетта 2022 година, а оние што наместо потпетица имаат скршено јајце се врв на провокацијата.

Loewe со Jonathan Anderson секогаш правел впечатливи модни ревии, со бројни дизајнерски изненадувања. На последната ревија, посветена на пролетта 2022 година, целото внимание беше посветено на потпетиците. Кога наместо потпетица се шишиња со лак за нокти, потоа цвет на роза, или розова роденденска свеќа – тоа секако звучи и изгледа сосема неверојатно.

Колекцијата Loewe Spring 2022 е експериментална изјава која означува појдовна точка и отвора ново поглавје “, се вели во белешките на модната ревија.„ Провокацијата, сензуалноста, движењето и забавата го разбиваат калапот на Loewe “./М.М.

Loewe

Loewe

Loewe

 

You may also like

Comments are closed.