LiluSilk за својата пролетна колекција на свилени фустани организира продажна акција според која вториот купен фустан е со попуст од 40 проценти. Доколку се има предвид дека овој интернационален производител на облека од свила своите производи ги нуди по извонредно поволни цени кои, во просек, изнесуваат по околу 100 долари за фустан, тогаш е јасно дека станува збор за примамлива пролетна понуда. Сите модели од оваа колекција, за кои важи акцијата купи еден фустан, вториот е за 40 проценти поевтин, можат да се видат на следниов линк: https://www.lilysilk.com/us/women/apparel/dresses.html?&campaignid=13122464152&adgroupid=125224551591&network=&creative=521908942049&keyword=&device=m&matchtype=&gclid=Cj0KCQjw16KFBhCgARIsALB0g8LA9BdeXmb9jQK4gPmGq320E9yHVY9OZ4FUx_rf49jbVqYBeAgh4iAaAseKEALw_wcB

Инаку, Производите од свила се прилагодени на кожата и високо квалитетни: се користи само свила од степен 6А, позната како „Кралица на влакната“ од Кина – производител на најдобра светска свила.

LiluSilk со мотото „Дизајнирано да трае“ е силно посветена кон совршен квалитет. Голем тим експерти за осигурување на квалитет (ОК) го следи и надгледува производствениот процес за одржување на највисоките стандарди.

Идејата за LiluSilk ја осмисли и реализира во Lily Lin, во 2010 година, откако помина повеќе од една деценија работејќи во индустријата за свила во Франција.

Идејата беше и да се создаде Интернет продажба што ќе ги поврзе кинеските ткајачи на свила директно со западните вљубеници во овој благороден материјал.

Добар дел од целите поставени пред една деценија се успешно остварени – клиентите се директно поврзани со работниците кои имаат пристојни плати и разумно работно време. Производите се значително поевтини од продавниците за свила во САД или Европа, без да се жртвува остварениот висок квалитет./M.M.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.