Lancome

Кога на 22 декември ќе биде премиерата на втората сезона на серијата „Emily in Paris“, Lancome ќе лансира специјална колекција која има за цел преку шминка повторно да го создаде типичниот француски стил.

„Emily in Paris“ е една од најозборуваните телевизиски серии во последно време. За некои многу добра, за некои не, но, Lili Kolins, актерката која ја толкува Emily, стана еден од култните ликови во текот на минатогодишната, прва сезона.
Ограниченото издание е составено од шминка, производи за нега на кожата и мириси, инспирирани од смелиот и решителен карактер на Емили.
Специјалната колекција на Lancome е создадена во соработка со тимот на серијата „Emily in Paris“./М.М.

Lancome

 

Lancome

Lancome