Guerlain

Luxurious Velvet: тоа е името на новата колеција на Guerlain кармини. Брендот ги лансира истакнувајќи ги своите париски корени Guerlain, како Rouge G.

Guerlain

Guerlain

Rouge G Luxurious Velvet е достапен во 15 интензивни, елегантни и сензуални црвени нијанси:

More in:Шминка

You may also like

Comments are closed.