За оваа лето 2021 повеќето дизајни на Olivier Rousteing се потпираат на најелегантните и најбогатите нијанси на сивата, кои се движат во тон од сребро до азурно сиво.

Тие сиви вибрирачки нијанси му дозволија и овозможија на Rousteing создавање на навистина блескава колекција, со совршени додатоци, како луксузни допири и украси, што можат да бидат создадени само во вистинско париско ателје – атељето на Balmain./М.М.

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.