Апсорбирајќи ги сите видливи бранови должини, црната поседува неспоредлива моќ, а со зимската колекција на Balmain презентира и силен креативен потенцијал.
Зимската колекција на Balmain е црна но и многу повеќе од тоа: наменета е за силните жена и маж, моќни во приказот, но и сензуални во изразот.
Но, без оглед на тоа дали е сериозен, софистициран или сензуален – или комбинација од сето – дизајнот на Olivier Rousteing во црно е секогаш потврда за безвременската париска елеганција./М.М.

 

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.