Theragun

Новиот масажер по кој „полудуваат„ американките се вика Theragun, и е претставен на сајтот на theragun.com, во повеќе варијанти, карактеристики и цени. Има за цел до го подобри закрепнувањето по интензивни тренинзи.

Пиштолот за масажа станува се популарен на социјалните мрежи, каде што посебно се истакнува дека не станува збор за нова скапа играчка туку за легитимен терапевтски уред, за која се покажа дека помага да се спречи одложената појава на болки во мускулите, преку подобрување на протокот на крвта во мускулите./М.М.

Theragun

You may also like

Comments are closed.