Bobe's bakery

Слатките срца се прават од само две состојки: карамелизиран шеќер и црвена прехранбена боја. Можете да ги направите за Денот на вљубените, но и за секој ден исполнет со љубов, како најубава енергија што ја познава животот.

Bobe’s bakery

Bobe’s bakery

Bobe’s bakery

Деталите за подготовката на слатките срца можете да ги погледнете на следново видео:

You may also like

Comments are closed.