На крајот на летото и во пресрет на враќањето кон стресното секојдневие Kloris нуди посебен попуст од 40 % за пакет од најпродаваните производи за спиење, против анксиозност и болка! Сите производи можат да се користат заедно или одделно.

Пакетот содржи : 10% (1000mg) CBD капки /масло – најсилни, наградувани капки, за употреба во секое време од денот или ноќта; CBD балсам против болки, со целосно природна формула и брзо дејство: 24-часовни CBD лепенки (14 лепенки) – за целодневна поддршка, со додадени куркума и ресвератрол, кои помагаат при воспаленија; CBD лепенки за поддршка на спиењето (14 лепенки) – за квалитетен, мирен сон; Чај од коноп (50 g) за смирување.


Од KLORIS порачуваат – дозволете природата да ве сака. Здравјето и благосостојбата се од витално значење за среќен и исполнет живот, иако моќта на природата е недоволно истражена./М.М.
Откријте повеќе на https://www.kloriscbd.com/

You may also like

Comments are closed.