Најновиот тренд на шминкање „медени„ усни изгледа како нектар и дава сјај како огледало.


Медените усни се тренд за кој се зборува: хаштагот #honeylips има над 3,2 милиони прегледи. Креаторот трендот на TikTok посочува дека изгледа исто толку слатко како што е вкусот на медот.
Рецептот на TikTok е едноставен: малку сјајна златна сенка за очи и сочен златест сјај за усни што изгледа како медот практично да ви капе од усните.

Овој тренд, развиен од креатор на убавина на TikTok, се посочува дека црпи инспирација од златното богатство на медот. Лесно се компонира и наоѓа – безмалу секоја колекција декоративна козметика ги има потребните сенки и сјај за усни./М.М.

More in:Шминка

You may also like

Comments are closed.