Баланс+ Имуно е новиот функционален јогурт за јакнење на имунитетот, во кој основните хранливи состојки се надополнети со витамините Д3, Б6 и Б12, како и со влакната од природно потекло – инулин.

Љубителите на Баланс+ отсега ќе имаат можност да уживаат и во  Баланс+ Имуно – новиот јогурт од Бимилк. Новиот производ се вбројува во функционална храна, затоа што покрај основните хранливи состојки, ги содржи и  витамините Д3, Б6 и Б12 и влакна од природно потекло – инулин, вид пробиотик. Баланс+ Имуно е достапен на пазарот во пакување од 1kg и 330g.

 

За содржината на оригиналните текстови и соопштенијата одговорни се нарачателите.

You may also like

Comments are closed.