Модни додатоциТрендови

Нови модни додатоци од Moschino, машка колекција наменета за раната есен годинава

Moschino

Moschino колекцијата за пред есен, на модните додатоци наменети за мажите, не враќа во времето пред ограничувањата. Торбите се во повеќе големини, во различни облици и за повеќе намени, исто како и пред пандемијата, посочуваат од модната куќа.

Материјалите го даваат тонот на некои прилично смели предлози за модни дизајни наменети за мажите. Тоа е дел од духот на колекцијата, велат од Moschino./М.М.

Moschino

Moschino

Деталите се на: https://www.moschino.com/us_en/moschino/new-season/men/bags.html?p=2

You may also like

Comments are closed.