Светлите фустани во препознатливата боја на Rosso Valentino ги истражуваат лелеавите силуети и детали во Unboxing Valentino колекцијата, наменета за сезоните пролет/лето 2023 година. Освен чудесната боја, колекцијата донесува креативно кроење и дистигнитивни детали за чиста индивидуалност на создаденото.

Според белешките за Unboxing Valentino, романтичните кодови на колекцијата се инспирирани од светот на Couture и се применуваат на минималните силуети, создавајќи чувство на слобода. Неутралните тонови кои создаваат слоевит и стратификуван ефект, живите бои и скапоцените везови, се спојуваат за современо самоизразување.

Нови експресии на легендарното Rosso Valentino едновремено ја надополнуваат и се издвојуваат од моќната колекција.

Нејзиното претставување е тука.


More in:Мода

You may also like

Comments are closed.